I mit mangeårige profesionelle liv som automekaniker, og aktiv motorsports kører, har jeg været fasineret af Wankel motoren, specielt efter Mazda fik den forfinet, til det vi kender i dag. Jeg fik som en af de første i Danmark, hvis ikke den første, ervhvervet mig en Mazda RX2 i 1970, som jeg kørte diverse manøvre/hastighedsprøver og rallys med, og tilmed med fine resultater.


Jeg har op gennem 80´erne og 90´erne forestået servicering og udvikling af rally- og bane-biler, hovedsaligt Mazda RX7 sammen med mine dygtige mekanikere og samarbejds partnere. Igennem alle disse år har jeg erhvervet mig en masse Mazda RX modeller. Nogen med henblik på renovering og salg for øje. Andre som genopbygnings projekter og selvfølgelig nogle som reservedele.


Tiden er gået, og jeg er blevet ældre, og må derfor erkende, at energi niveauet ikke er det samme som i de yngre år, derfor vil jeg se om der ikke findes en anden, med den samme passion for Wankel motoren som jeg har, der kunne være interesseret i at købe min omfattende samling af Mazda biler. 


M.v.h Steen Øhlenschlæger.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes